Ofte stillede spørgsmål

Her kan du måske finde svar på dine spørgsmål, ellers er du altid velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget du gerne vil høre mere om

Er min ønskede dato ledig?

Hvis du har en bestemt dato du ønsker at holde fest, så ring på tlf. 51818656. Jeg har ikke nogen online kalender eller bookingsystem på hjemmesiden, da den personlige kontakt er meget vigtig for mig.

Hvor mange er der plads til i huset?

I den store sal er der plads til ca. 90 personer, og i den lille sal er der plads til ca. 35 personer.

Salene kan slås sammen til en stor sal.

Hvor længe har vi lokalerne før og efter?

Lokalerne er kun til rådighed den dag festen afholdes. Men man skal hverken selv stå for borddækning eller oprydning/rengøring. Det er muligt selv at medbringe forskelligt pynt, men det skal vi nok sørge for kommer på plads. Aflevering af dette, aftales direkte med mig.

Er det muligt at få en kørestol ind?

Der er lavet en rampe ved hovedindgangen, så man kan kører lige ind uden problemer. Ligeledes er der et stort og rummeligt handicaptoilet/puslerum.

Er det muligt at afspille musik/video til f.eks. underholdning?

Ønsker du at lave et festligt indslag har vi både et stort flytbart lærred, samt projekter. Ligeledes kan der afspilles lyd via anlægget, f.eks. afspilning af en lille film, hvis din enhed har en AUX indgang. Der er også et trådløs headset og mikrofon.
Det er også muligt at spille musik til dansen. Dette kræver bare en enhed der er udstyret med Bluetooth. Ønsker du at gøre brug af disse ting, så kontakt mig før festen, så jeg har tingene klar til når det skal bruges.  Det er naturligvis også muligt at få en musiker eller band til at komme og spille til din fest. Dette står i selvfølgelig selv for, men giver gerne lige besked til mig.

Hvad kan I tilbyde af mad?

Der er ikke noget fast menukort, så vi sætter os ned og holder et lille møde omkring menuen, og festen i sin helhed. Derved er der mulighed for selv at være med til at præge menuen som du/I selv ønsker den skal være. Det meste kan lade sig gøre.
Har man ingen ideér om hvad maden skal bestå af, kan man finde lidt inspiration her eller ringe til mig på tlf. 51818656.

Må jeg selv medbringe mad til min fest?

Det er kun muligt at booke forsamlingshuset, ved samtidig også at bestille mad direkte fra huset, så det er ikke muligt selv at medbringe mad. Det er dog tilladt at medbringe småkager/bryllups- og dåbskager, samt sødt til kaffen. Dette aftales direkte med mig.

Må vi selv medbringe drikkevarer?

Det er tilladt at medbringe alle former for drikkevarer selv, og der opkræves heller ikke proppenge.
Jeg sørger for isvand samt kaffe/te.
Ønsker man ikke selv at medbringe drikkevarer, kan jeg naturligvis også sagtens sørge for det.

Er det muligt at sætte en ranke op?

Det er ikke noget problem at sætte en ranke op. Der er lavet en æresport lige når du kommer hen til hovedindgangen. Målene på denne er 180 bred og hver stolpe er 210 høj.
Hvornår ranken kan sættes op, aftales direkte med mig, da der kan være andre fester, f.eks. dagen før den skal bruges.

Hvornår slutter festen?

Der er ikke nogen tidsbegrænsning på festens varighed. Alle døre og vinduer skal dog være lukket senest kl.24.

Overlad det trygt til os

Vi har mange års erfaring indenfor faget, og vi kan stå for det hele:

  • Borddækning
  • Servering
  • Oprydning og rengøring
  • Opvask m.m.